Nu har Betongbolaget fått sin nya pumpbil. Räckvidd på armen är 37 meter exklusive slangar. Bilen är av märket Mercedes.

Projektet som den nu är på är ett arbete på Waggeryds Cell.

// Mattias Svensson 2016-02-12Vinnare tipspromenad

1:a: Ingemar Håkansson, Månsarps svets och maskin

2:a: Anders Åhsberg, Åhsberg och Hermansson Bygg

3:a: Andreas Hermansson, Åhsberg och Hermansson Bygg

Doc Frågor/svar tipspromenad
Storlek: 50.3K bytesModifierad: 28 maj 2015, 16:35

Invigning 28 maj, 2015

Torsdag 28 maj invigde Annie Lööf vår nya betongfabrik under pompa och ståt. Därefter är vi redo att kunna erbjuda alla färsk betong till kommande projekt att bygga.Betongpump anländer, 19 maj


En begagnad betongpump anländer för att kunna erbjuda kunder bästa service. Vår blivande förare är Leif Bång som fått god utbildning på pumpen under några veckor.
Nu är vi redo att starta upp produktionen
Pumpen är en 32 meters.


 


Första kundleveransen


Fredag 15 maj sker vår första kundleverans till en privatperson som önskat en SKB (självkompaktande Betong). En solig dag med många observatörer så blir detta en mycket lyckad eftermiddag.


Första blandningen - Provblandning


Efter 10 dagar, 30 april sker första blandningen på plats av fabriksbetong. Vi blandar en standardprodukt och gjuter en Lego-bit. Från denna legobit kommer vi ta ut prover för att se hur bra betongen blir.Start montering av fabriken


Måndag 20 april startade monteringen av företagets fabrik i Bredaryd. Fabriken är en semimobil lösning vilken är uppbyggd i standard sjöfartscontainers. Från fabriken i Finland kom det transport med lastbil och de olika containrarna lyftes av på plats med en stor mobilkran.


Markarbetet startar


20 mars sker startskottet för markarbetet och förberedelsen inför montaget av Betongfabriken.